Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a
Užijte si nákupy u nás. AKCE - Doprava do BALÍKOVNY za 49.-kč
Po-Pá, 10-16 hod.
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
BALÍKOVNA za 49,-Kč
29.01.2023
BALÍKOVNA za 49,-Kč
Máme pro vás skvělou akci! Vyberte si ze sortimentu eBraid jakékoliv zboží a my vám je za odměnu doručíme do BALÍKOVNY za 49,-Kč. Chcete si vyzvedn... číst celé
PF 2023
26.12.2022
PF 2023
Děkujeme Vám za spolupráci v letošním roce, velice si jí vážíme. číst celé
Nově i na Slovensko
05.09.2022
Nově i na Slovensko
Více informací o nákupu ze Slovenské republiky. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů na eshopu www.ebraid.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti eBraid company s.r.o., se sídlem Jaurisova 515/4, Praha 4 - Michle, 140 00 Praha 4, IČ 17259169, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 369030 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BALÍKOVNA za 49,-Kč
29.01.2023
BALÍKOVNA za 49,-Kč
Máme pro vás skvělou akci! Vyberte si ze sortimentu eBraid jakékoliv zboží a my vám je za odměnu doručíme do BALÍKOVNY za 49,-Kč. Chcete si vyzvedn... číst celé
PF 2023
26.12.2022
PF 2023
Děkujeme Vám za spolupráci v letošním roce, velice si jí vážíme. číst celé
Nově i na Slovensko
05.09.2022
Nově i na Slovensko
Více informací o nákupu ze Slovenské republiky. číst celé
Barevné vlasy do 2 min | Bez použití barvy
06.08.2022
Barevné vlasy do 2 min | Bez použití barvy
Udělej si melír kdykoli budeš potřebovat. Opakovatelně použitelné barevné vlasy. eBraid Syntetic Hair Extensions. číst celé

Přepočet měny EUR kurz:
1 EUR = 23,10 Kč 

Všechna práva vyhrazena eBraid company s.r.o. 2022 - 2023
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz