Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací
Užijte si nákupy u nás. AKCE - Doprava do BALÍKOVNY za 49.-kč
Po-Pá, 10-16 hod.
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
BALÍKOVNA za 49,-Kč
29.01.2023
BALÍKOVNA za 49,-Kč
Máme pro vás skvělou akci! Vyberte si ze sortimentu eBraid jakékoliv zboží a my vám je za odměnu doručíme do BALÍKOVNY za 49,-Kč. Chcete si vyzvedn... číst celé
PF 2023
26.12.2022
PF 2023
Děkujeme Vám za spolupráci v letošním roce, velice si jí vážíme. číst celé
Nově i na Slovensko
05.09.2022
Nově i na Slovensko
Více informací o nákupu ze Slovenské republiky. číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes na eshopu www.ebraid.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti eBraid company s.r.o., se sídlem Jaurisova 515/4, Praha 4 - Michle, 140 00 Praha 4, IČ 17259169, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 369030 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu eshop@ebraid.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BALÍKOVNA za 49,-Kč
29.01.2023
BALÍKOVNA za 49,-Kč
Máme pro vás skvělou akci! Vyberte si ze sortimentu eBraid jakékoliv zboží a my vám je za odměnu doručíme do BALÍKOVNY za 49,-Kč. Chcete si vyzvedn... číst celé
PF 2023
26.12.2022
PF 2023
Děkujeme Vám za spolupráci v letošním roce, velice si jí vážíme. číst celé
Nově i na Slovensko
05.09.2022
Nově i na Slovensko
Více informací o nákupu ze Slovenské republiky. číst celé
Barevné vlasy do 2 min | Bez použití barvy
06.08.2022
Barevné vlasy do 2 min | Bez použití barvy
Udělej si melír kdykoli budeš potřebovat. Opakovatelně použitelné barevné vlasy. eBraid Syntetic Hair Extensions. číst celé

Přepočet měny EUR kurz:
1 EUR = 23,10 Kč 

Všechna práva vyhrazena eBraid company s.r.o. 2022 - 2023
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz